ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ....Μη εκδιδομένων ??....Επί χρήμασι ?...Μητρώων το σιδηρούν κιγκλίδωμα!!

 Ο ανυποψίαστος μάλλον,για την μπόχα που τον περιτριγυρίζει,υποψήφιος βουλευτής,ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ κοινοποίησε στο Facebook μια φωτογραφία Σάββατο  14-4-2012  Από την επίσκεψη του Καμένου στα Χανιά....ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ  "ξεκατίνιασμα" -  αλληλοκαρφώματα   και «ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ»?? συμφιλίωση,σε άπταιστο   « Παπαδό...πουλιά»  διάλεκτο!!                                                                                     
Βασίλης Κασιμάτης(υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής στο Ρέθυμνο): Στα αριστερά της φώτο με το μουστάκι είναι ο κος Καπαρός Παντελής από τον Αποκώρονα, εστιάτορας. Επειδή έμαθα ότι έχει εκδηλώσει υποψηφιότητα (προς διαβούλευση) με τον Καμμένο, θα ήθελα ως δημοσιογράφος, ενημέρωση για το ποινικό μητρώο του. Το λέω αυτό γιατί από το αστυνομικό δελτίο που λαμβάνει η εφημερίδα και ο σταθμός μου ...έχω θέμα. Δεν λέω κάτι παραπάνω, αλλά ξέρω πάρα πολλά!
Βασίλης Κασιμάτης Το πραγματικό όνομα είναι Παντελής Καπαρουδάκης
Και συνεχίζει ακάθεκτος ο  Βασίλης Κασιμάτης...  Δεν αναφέρομαι σε λάσπη κε Αλεξάκη, άλλωστε αυτή είναι πρακτική του υπό αίρεση συγκεκριμένου ατόμου. Σε γεγονότα αναφέρομαι και ζητώ να περάσει από διαβούλευση σύντομα το εν λόγω πρόσωπο. Άλλωστε το ψηφοδέλτιο των Χανίων κλείνει έιτε την παρουσία του κου Καπαρουδάκη, είτε όχι, επομένως ΟΛΟΙ κρινόμαστε. Καλή Ανάσταση και κυριολεκτικά και ... μεταφορικά....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ(εδω) & Εδω αλλες, παραλληλες δρασεις & πολιτικοι "σαλταδορισμοι"
Παντελής Καπαρουδάκης Κύριε Κασιμάτη κατανοώ την πικρία σας για την δημόσια τοποθέτηση μου κατά της υποψηφιότητα σας, λόγω του "σκοτεινού" σας ρόλου στο θέμα του προδοτικού σχεδίου "Αυτονομίας" της Κρήτης.
Σε ότι αφορά το ποιόν μου, σας πληροφορώ ότι έχω την τιμή να διατελώ Δημοτικός Σύμβουλος για δεύτερη συνεχή θητεία, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ενασχόλησης μου με τα κοινά λόγω ποινικού μου μητρώου.
Σας πληροφορώ επίσης ότι η κοινωνία του Αποκόρωνα με τίμησε αναδεικνύοντας με πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου μας, ανάμεσα σε όλους του υποψηφίους και των τριών συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές.
Επίσης να σας πληροφορήσω ότι είμαι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Αποκορώνου,
επίσης, ο ιδρυτής και πρόεδρος του παραδοσιακού Συλλόγου "Οι Ακρίτες" και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Βρυσσών.
Όσο δε για τις "δημοσιογραφικές" σας πληροφορίες επιτρέψτε μου να αμφισβητήσω την εγκυρότητα, λόγω του ότι κανένας δεν έχει πρόσβαση στο ποινικό μητρώο άλλου ατόμου,πλην των δικαστικών αρχών και κατόπιν αιτήσεως του ιδίου για κάποιες χρήσεις.
 Προσοχή λοιπόν κύριε Κασιμάτη λόγω του ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων συνιστά ποινικό αδίκημα.....ΆΛΛΟ ΡΕ ΛΕΒΈΝΤΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟ  Η ΨΕΥΔΉ ΕΊΔΗΣΗ!! ΟΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΌΡΡΗΤΟ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ...ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΤΟΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΙΑ!!


Christos Kanterakis...ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ..... ‎"Το εν λόγω πρόσωπο" περνάει ήδη απο δημόσια διαβούλευση δεν ήταν ανάγκη να το ζητήσει κάποιος συγκεκριμένα.Άλλωστε για το ποινικό μητρώο έχουν ενημερωθεί αυτοί που πρέπει.Καλό θα ήταν να μην είστε τόσο σίγουρος για τα παραπάνω που λέτε ότι γνωρίζετε γιατί ίσως να μην ξέρετε τίποτα τελικά και η ενημέρωση σας να είναι κάκιστη όποτε μην βιάζεστε να σχολιάζετε από εδώ και από εκεί γιατί ίσως απλά εκτίθεστε.
Ίσως οι ΠΗΓΕΣ σας βιάστηκαν να σας παραπληροφορήσουν.
Κρατάω το τελευταίο κομμάτι από το σχόλιο του Κου Καπαρουδάκη με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Επίσης σας ενημέρωσε ο ίδιος και για κάποια πράγματα που οι δικές σας ΠΗΓΕΣ αμέλησαν να κάνουν και δείχνουν το κοινωνικό και τοπικό χαρακτήρα από τις δραστηριότητες του Κου Καπαρουδάκη σαν ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ για τον τόπο του και του συντοπίτες του.Λοιπόν ας προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς .
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Κωστας παντελακης(υποψηφιος κι'αυτος)..." Αξιοτιμοι φιλοι και συναγωνιστες,του κοινου σκοπου της απελευθερωσης της πατριδος,αναλογιστειτε οτι στον κοινο αυτο αγωνα ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ προσωπικες φιλοδοξιες και ατομισμοι,πρεπει να μας διακατεχει ολους αλτρουισμος για το κοινο καλο.Εκτιμωντας δε... απεριοριστα το ηθος ,τον ανδρισμο και το πατριωτικο αναστημα του Παντελη Καπαρουδακη εχω μονον να του πω οτι <<ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΠΩΡΑΣ ΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΛΙΘΟΙ>> Παντελη!..... καλη δυναμη και καλη συνεχεια στον αγωνα μας Παντελη Καπαρουδακη".

ΦΙΛΙΟΎΝΤΑΙ    ΑΓΚΑΛΙΆΖΟΝΤΑΙ!!!
Κωστας παντελακης :"Ας αφησουμε κατα μερος τους αφορισμους... ολοι μας...επιμενω οτι πρεπει να μας διακατεχει αλτρουισμος...για το κοινο καλο"...!!

Βασίλης Κασιμάτης: "Με τον κο Καπαδουράκη θα συνεχίσουμε την συζητηση σε ιδιωτικό επίπεδο για την λύση"!!
Κωστας παντελακης:"Χαιρομαι επι τουτου...καλο αγωνα κυριε Κασιματη...και καλο πασχα"!!........ΙΧ!!
Βασίλης Κασιμάτης "Με τον κο Καπαρουδάκη μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο. Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε απολύτως ταυτισμένες απόψεις περί της έννοιας Έθνους - Κράτους! Και λέω δυστύχημα διότι είναι ανήκουστο αλλότριοι προδότες να παρεισφρέουν στα κοινά μας και να μας διχάζουν! Εν κατακλείδι, το θέμα έκλεισε, με τον φίλο μου πλέον Παντελή Καπαρουδάκη συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα για την λευτεριά της χώρας μας"!!!!!!!!!...
Παντελής Καπαρουδάκης" Όπως και ο κ. Κασιμάτης αναφέρει, κατόπιν μακράς τηλεφωνικής συνομιλίας μας, διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται ως προς την έννοια του κράτους έθνους και ότι ο Ελληνισμός και η Ελληνική επικράτεια είναι και θα παραμείνουν έννοιες αδιαίρετες, για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι μαζί οι Έλληνες ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την ενότητα και τα ιδανικά που διέπουν τον Ελληνισμό. Το θέμα περί ανακίνησης της "αυτονομίας" από τον κ. Κασιμάτη διαπίστωσα ότι πρόκειται περί παρανόησης. Η συζήτηση μας με τον κύριο Κασιμάτη με έπεισε για τα Ελληνικά πατριωτικά του αισθήματα"........ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ  ή Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΣ  ??......                                                                                                          ΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ...
Ο εξ απορητων εταιρος πολιτικος σαλταδορος & προβοκατορας κατα τα λεγομενα των πρωην συντροφων του (ΕΔΩ): ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΝΟΥΔΑΚΗΣ.......Δες τε πολιτικο θρασος                                                   Μιχάλης Μινουδάκης" ε, δεν σας μένει τίποτε από το να ζητήσετε δημόσια συγνώμη και να ζητήσετε από τον κ. Καμμένο το αυτονόητο: Την αποκατάσταση του ανθρώπου!Που τον διαβάλατε από...παρανόηση"!                                                                                                                                                                                    ΚΛΕΙΣΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ....ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ....Μη  εκδιδομένων ??....Επί χρήμασι ?...Μητρώων  το σιδηρούν κιγκλίδωμα !!