Εκλογές 6 Μαΐου 2012: Γιατί ΚΚΕ;

Σήμερα νοιώθουμε περισσότερο πεισμένοι από ποτέ για την πολιτική μας επιλογή να στηρίξουμε το ΚΚΕ με τη ψήφο μας και σε αυτή την εκλογική μάχη.

Γιατί ΚΚΕ;


Γιατί επιλέγουμε να μην φοβηθούμε, να μην τρομοκρατηθούμε και να μην υποκύψουμε στους εκβιασμούς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ντόπιων και διεθνών εκπροσώπων της άρχουσας τάξης, εχόντων και κατεχόντων, καναλαρχών και άλλων "διαμορφωτών” της κοινής γνώμης…

Γιατί εξοργιζόμαστε από το θράσσος τους να μας ζητάν και τα ρέστα, ότι δήθεν μας "έσωσαν” και πρέπει να τους επιβραβεύσουμε κιόλας πολιτικά επανεκλέγοντάς τους στην εξουσία.

Γιατί αηδιάζουμε με τις υποκριτικές συγνώμες.

Γιατί ξέρουμε ότι τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα, αλλά μας τα έχουν στη γωνία (κάτι που το ξέρουμε ήδη και το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι).

Γιατί γνωρίζουμε ότι για το ΚΚΕ οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός (όπως σε όλα τα άλλα κόμμματα), αλλά απλά άλλο ένα μέσο πολιτικής μάχης.

Γιατί το ΚΚΕ δεν σκορπίζει αυταπάτες περί εύκολων λύσεων, μαγικών αριστερών, αντιμνημονιακών κυβερνήσεων, κλπ κλπ. Το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα της ατάκας, των τηλεπαραθύρων.

Γιατί ξέρουμε ότι ανεξαρτήτως από το αν το ψηφίζαμε ή όχι, το ΚΚΕ θα είναι από την επόμενη κιόλας μέρα στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς, οργανώνοντας την αντίσταση του κόσμου στα χειρότερα που μας ετοιμάζουν.

Γιατί κάποια στιγμή επιτέλους τον πλούτο θα πρέπει να τον απολαμβάνουν αυτοί που τον παράγουν.

Γιατί δεν πιστεύουμε απλά στην αντίδραση, αλλα στην αντίσταση.

Για αυτούς, λοιπόν, και για άλλους τόσους και ακόμη περισσότερους λόγους,

αγωνιστικά, μαχητικά, κόκκινα…ΚΚΕ