Καζίνο Λουτρακίου

«Μετά από έξι μήνες διαπραγμάτευσης και διαβούλευσης με το Σωματείο, για την κατάρτιση ΣΣΕ, την εφαρμογή συστήματος εκ περιτροπής απασχόλησης και όλων των αναγκαίων μέτρων για την διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης, σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία με διαφωνία.

Η τελευταία πρόταση της επιχείρησης η οποία κατένειμε τα βάρη δίκαια και αναλογικά στους εργαζόμενους, και η οποία εμπεριείχε στο σύνολό τους την συμφωνία που επιτεύχθηκε στα θεσμικά αιτήματα του Σωματείου, με την διατήρηση όλων των ρυθμίσεων των προηγούμενων ΣΣΕ , δεν έγινε αποδεκτή από το Σωματείο.

Η πρόταση του Σωματείου, που δεν ήταν δίκαιη για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από την Διοίκηση. Κατόπιν αυτού ολοκληρώθηκε η διαδικασία και η Διοίκηση θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της με γνώμονα την διασφάλιση της λειτουργίας της και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων της.

Τελικά, η «μαφία» των ανωνύμων που όλο αυτό το διάστημα υπονόμευε τις δύσκολες αλλά αναγκαίες λύσεις για την επιβίωση της επιχείρησης θα αισθάνεται ικανοποιημένη.

Η Διοίκηση της επιχείρησης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στην τοπική κοινωνία, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τους εργαζομένους της για να επιτύχει, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».