Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπάρχει Λόγος,καταγγελτικός:ΔΕΗ «illegal... power» !

   «Το Ράδιο Ρούμελη News καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την άδικη και φασιστική συμπεριφορά όλου του Συστήματος και της Δέη για την σημερινή διακοπή ρεύματος των πομπών του σταθμού μας λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν που πως και ποτέ έπρεπε η πρέπει να καταβληθεί (1300 ε ).
Το Ράδιο Ρούμελη News είχε συνάψει συμβόλαιο με την Hellas power η οποία λόγω δικαστικών αποφάσεων είναι σε παύση.
Αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο εμείς αλλά και οι πολίτες που είχαν συνάψει σχετικά συμβόλαια βρίσκονται στον αέρα χωρίς πάροχο.
Σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ όλο αυτό το διάστημα η απάντηση ήταν δεν έχουμε ακόμη τα στοιχειά σας οταν έρθουν θα σας καλέσουμε να συνάψετε εκ νέου συμβόλαιο γιατί υπάρχει παράταση για 3-4 μήνες δηλαδή έως Οκτώβριο .
Τον Ιούνιο βγήκε απόφαση μη διακοπής από τη ΔΕΗ του ρεύματος σε όσους ανήκαν σ αυτόν τον πάροχο δηλαδή την Hellas power .
Σήμερα απροειδοποίητα και ενώ ετοιμάσαμε τα νέα έγγραφα για να συνάψουμε συμβόλαιο με τη Δέη και να προβούμε σε διακανονισμό κατόπιν , εργολάβος της Δέη μεταβεί στη θέση προφήτης Ηλίας Λάμιας και διέκοψε το ρεύμα με κίνδυνο να καταστραφούν τα ευαίσθητα μηχανήματα εκπομπής του Ράδιο Ρούμελη News .
Ν . Σαμούρκας

Απροειδοποίητα Eντελώς.
Μάλιστα η διακοπή δεν έγινε εξωτερικά ως συνηθίζεται αλλά εσωτερικά στο ρολόι.
Φυσικά μια προσπάθεια επανασύνδεσης αυθαίρετα είναι παράνομη όπως επίσης και επικίνδυνη για τη ζωή μας .
Το Ράδιο Ρούμελη από το πρωί σήμερα έχει Σιγήσει μετά από 22 χρονιά αδιάκοπης λειτουργιάς στα fm της κεντρικής Ελλάδας .
Καταγγέλλουμε την φασιστική συμπεριφορά όσων επιβουλεύονται μια από τις λίγες Ελεύθερες φωνές που απέμειναν σ αυτό τον τόπο.
1300 ευρώ είναι δύσκολο να μαζευτούν σε μια ημέρα , σε καιρό διακοπών και κρίσης.
Καλώ όλες τις δυνάμεις που ακόμη αντιστέκονται να υπερασπιστούν το δικαίωμα του πολίτη στην ελεύθερη ενημέρωση.
Όταν επιχειρείται τέτοιας κλίμακας και είδους πραξικοπηματικές ενέργειες δεν αφορά μονό μια επιχείρηση μα ένα ολόκληρο λαό.
Η νέα τάξη πραγμάτων άρχισε την επίθεση .
Καλή αντάμωση..
Ο Δ/ντής
Ν . Σαμούρκας »

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έτσι χάθηκε ο Καπετάν Πελοπίδας....

Πιτσιωτά:Ένα από τα δέκα ορεινά χωριά του Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού του νομού Φθιώτιδος, χτισμένο σε μια ρεματιά, πλούσιο σε νερά,με τις βουνοπλαγιές κατάφυτες από βελανιδιές και έλατα.    Στα εξήντα σπίτια προπολεμικά κατοικούσαν 300 άτομα με 50 μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο                                                                                                  Και να μια μέρα χτυπά η καμπάνα πιο ζωηρά. Έχομε πόλεμο, επιστράτευση.                                         Αρκετοί στρατεύσιμοι πολέμησαν στο Αλβανικό μέτωπο και όλοι γύρισαν πίσω στο χωριό. Έχουμε κατοχή. Μα στο χωριό μας μόνο μια φορά πέρασε ένας λόχος Ιταλών και μετά όταν φούντωσε το αντάρτικο είχαμε ελεύθερη Ελλάδα. Ο Άρης Βελουχιώτης μετά την πρώτη του εμφάνιση στις 7 Ιούνη 1942 στη Δομνίστα συνεχίζει τις εμφανίσεις του από χωριό σε χωριό σε όλη την περιτυμφρήστεια περιοχή.
Θυμάμαι τότε ένα απόγευμα που με το χτύπημα της καμπάνας μαζευτήκαμε στο προαύλιο του Σχολείου όπου μας μίλησε ο Άρης. “Είμαστε μ…

Σάββας Κωφίδης: «Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής, δεν έγινα ο ίδιος τέρας»

Μια διαφορετική συνέντευξη, με έναν από τους σημαντικότερους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο οποίος έχει ριζωθεί στις ψυχές και στις καρδιές εγχώριων φιλάθλων, κι όχι μόνο…  Ο Σάββας Κωφίδης, μεταξύ άλλων, μιλά για την αγαπημένη του μεταλλική σκηνή, τον πολιτισμό,αλλά και για τα καλά και τα… άρρωστα του ποδοσφαίρου… Επιπρόσθετα, συνθέτει και… κατεβάζει «ενδεκάδες» στο πιο ονειρικό παιχνίδι… Όλοι στις θέσεις σας, αρχίζει το «ματς»! -Σάββα, είσαι διαχρονικά μία από τις πιο… βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την πολυετή και σπουδαία επαγγελματική σου πορεία / καριέρα, ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, τι σε κάνει υπερήφανο και τι αντίστροφα σε απογοητεύει από το «βασιλιά» των σπορ, στη χώρα μας και παγκοσμίως; Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, που προσφέρει έντονα συναισθήματα, τα οποία δύσκολα συναντάς σε άλλα αθλήματα. Η κοινωνικότητα και ο πολιτισμός που πηγάζει μέσα από το ποδόσφαιρο είναι πράγματα για τα οποία μπορεί να νοιώθω περήφανος, αλλά για τον μικροαστισμό κ…

Κωστουλάκης Κωνσταντίνος (Λευκός Αρκάδιος)

ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ (1905-1983)
Ο Αρκάδιος Λευκός (πραγματικό όνομα Κωνσταντίνος Κωστουλάκης) γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος και στη συνέχεια ως δημόσιος υπάλληλος σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη και τέλος στην Αθήνα, όπου έζησε ως το θάνατό του.
Την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στη λογοτεχνία πραγματοποίησε το 1932 με τη δημοσίευση σε συνέχειες στο περιοδικό Νέα Εστία της νουβέλας "Σε πόλεμο με τον εαυτό μου", η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κριτικούς.
Ακολούθησε η έκδοση του μυθιστορήματος Κρίσις… στη Θεσσαλονίκη (1934) και τρία ακόμη μυθιστορήματα με μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάμεσά τους, ως το 1971 οπότε τιμήθηκε με το δεύτερο κρατικό βραβείο μυθιστορήματος για το έργο του "Συλλογή από μαχαίρια", βράβευση η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή του.

Στο χώρο των λογοτεχνικών περιοδικών της εποχής οι εμφανίσεις του Λευκού σπανίζουν - κάποιες δημοσ…