Και αφού την ευλογήσαμε,τη δώκαμε ΨΥΧΟΚΟΡΗ....κυρ Μέντιο!

  *Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Κίσαμου και Σελίνου Ειρηναίος Γαλανάκης είναι, σύμφωνα και με το καταστατικό της, πρόεδρος της εταιρείας με την επωνυμία Εταιρεία Αναπτύξεως Επαρχίας Αποκορώνου στον νομό Χανίων.
Σε περίπτωση όπου ο πρόεδρος κωλύεται ή απουσιάζει, την εταιρεία εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Εμμανουήλ Χαριτάκης.
Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Απόστολος Αλεξάκης (εδώ),ο οποίος έχει αρμοδιότητες σε όλες τις λειτουργικές και υπηρεσιακές υποθέσεις της.

*Εντάλματα σύλληψης για τον μητροπολίτη Κισσάμου Ειρηναίο και Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ΑΝΕΚ...πηγή:bloko.gr (Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012)



Σοκ προκαλεί στην Κρήτη η έκδοση από τους οικονομικούς εισαγγελείς δύο ενταλμάτων σύλληψης, αρχικά σε βάρος του ηλικίας 101 ετών μητροπολίτη Κισσάμου Ειρηναίου το οποίο φυσικά και δεν μπορεί να εκτελεστεί, καθώς επίσης, σε βάρος του κ. Γιάννη Βαρδιγιάννη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα
εντάλματα σύλληψης αφορούν σε χρέη της ακτοπλοϊκής εταιρείας ΑΝΕΚ, της οποίας πρόεδρος είναι ο μητροπολίτης Ειρηναίος και αντιπρόεδρος ο κ. Βαρδινογιάννης.