Η καταγγελία του ΚΚΕ και η «δημόσια γραφικές» εργολαβίες συγκάλυψης,της χρυσαλήτικης συμμορίας,στην Κορινθία

  Είναι γνωστό,σχεδόν πάντα συμβαίνει σε περιπτώσεις σαν κι αυτή,να βγαίνει ΕΔΩ  η SFEDONA στη σκηνή και να λέει...
«Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εφημερίδα μας δεν έχει στοιχεία για το γεγονός που καταγγέλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ. Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι και οι καταγγελίες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σε θέματα χαρακτηρισμών ανήλικων παιδιών.
Πάντως επίσημα από την Χρυσή Αυγή Κορίνθου αρνούνται κατηγορηματικά και διαμαρτύρονται...»

 Ως ευγενική  προσφορά στην χρυσαλήτικη συμμορία...δια των αποστάσεων,χάριν της πλουραλιστικής ενημέρωσης!

                                                                                 Και σχόλιο ουδέν...  


                           Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της  Ν.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ
Η Ν.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ καταδικάζει τη συμπλοκή στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες μαθητές και εξωσχολικό και μαθητές αλβανικής καταγωγής, την Παρασκευή 30 Νοέμβρη. Είναι απαράδεκτο γεγονός μέσα σε ένα σχολείο να γίνονται ξυλοδαρμοί, να υπάρχουν στους τοίχους τα ρατσιστικά συνθήματα των φασιστοειδών.
Καλούμε τους μαθητές, τους καθηγητές, τους γονείς, και μέσα από τους συλλόγους τους, να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα. Να τους απομονώσουν, να εξαφανίσουν το φασισμό μέσα από τα σχολεία. Να μη σωπάσουν, να μη φοβηθούν, να μην ανεχτούν στο ελάχιστο τη ρατσιστική βία και τους τραμπουκισμούς.
H δικαιοσύνη και η αστυνομία πρέπει να παρέμβουν και για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και για τη γενικότερη δράση της Χρυσής Αυγής. Οποιαδήποτε στάση ανοχής θα τους αποθρασύνει.
Η εθνικιστική ομιλία Μπερίσα περί Μεγάλης Αλβανίας, που σημαίνει αλλαγή συνόρων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του αλβανικού λαού, αλλά στόχους της αστικής τάξης της Αλβανίας που έχει τη στήριξη των ΗΠΑ και ισχυρών χωρών της ΕΕ. Οι εργαζόμενοι, έλληνες και μετανάστες , τα παιδιά και οι οικογένειές τους δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα. Οι αναφορές για αλβανικά εδάφη μέχρι την Πρέβεζα, αλλά και οι τυχοδιωκτικές θέσεις και διεκδικήσεις της Χρυσής Αυγής για την Βόρεια Ήπειρο δεν τους αφορούν. Εκφράζουν επιδιώξεις τμημάτων του κεφαλαίου σε κάθε χώρα.

Ο εθνικισμός, τα συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή, αποτελούν μεγάλο και κοινό κίνδυνο για όλους τους λαούς, που πρέπει ο καθένας στη χώρα του και όλοι μαζί να τους αντιπαλέψουμε αποφασιστικά.

Φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής μέσα στα σχολεία. Να δηλητηριάζει τη συνείδηση των νέων με τον ρατσισμό. Να βάζει τα παιδιά των εργατικών οικογενειών να τρώγονται μεταξύ τους, ενώ η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση απειλούν τα ίδια και τις οικογένειές τους. Να δείχνει σαν εχθρό το μετανάστη για να βγάζει λάδι το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετεί πιστά.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα, οι εργαζόμενοι με αγώνα και οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά, σε κάθε σωματείο, οπουδήποτε ζει και υποφέρει η εργατική τάξη, να δώσουν ισχυρή απάντηση στο φασισμό και στο σύστημα που τον αναθρέφει.