Γιάννης Μανώλης:«...πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός»!

 Σύγκρουση Καμμένου-Μανώλη δίνει συνέχεια στην κρίση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κλιμακώνεται η αναταραχή στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με τον γραμματέα της ΚΟ, Κ.Μαρκόπουλο, που οδήγησε στην καθαίρεσή του το απόγευμα της Δευτέρας.

 Νωρίς το πρωί της Τρίτης, την άμεση αντίδραση του προέδρου του Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν οι καταγγελίες του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μανώλη, ο οποίος χαρακτήρισε «λαγό» τον Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην... αποχώρησή του κατά την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και είπε ότι εκείνος ήταν που έδωσε το non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα μέσα Μαΐου.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ.Καμμένος απαντά: «Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Καλό Ταξίδι... Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς», ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο της καθαίρεσής του Γ.Μανώλη από τη θέση του τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μετά τα tweets του προέδρου του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με επίσημη ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» κατήγγειλε νωρίτερα ο κ.Μανώλης στον ΣΚΑΪ.

Αποκάλεσε, μάλιστα, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Και πρόσθεσε: «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο "πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ", μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα».
Δείτε το Video:Μανώλης: Εχω φύγει, το είπα

 Ο Γιάννης Μανώλης έχει ταχθεί κατά οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.