Αποκριάτικα Δρώμενα στο Δήμο Βέλου Βόχας

Το γραφείο επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων του Δήμου Βέλου Βόχας ανακοίνωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων,με αποκριάτικα δρώμενα,που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

1. Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄ στο Ζευγολατιό θα πραγματοποιηθεί ΄΄ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ΄΄ από την λαϊκή-ρεμπέτικη ομάδα του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού.
Τιμή εισόδου με ποτό 5€.
Προπώληση εισιτηρίων στο Κέντρο Νεολαίας & Πολιτισμού, στο Δημοτικό Κατάστημα Βέλου και στα ΚΑΠΗ του Δήμου.
*Η εκδήλωση αυτή υποστηρίζεται από την «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών»;... του Δήμου Βέλου Βόχας

2. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στον πεζόδρομο Ζευγολατιού (απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο) οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με κλόουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν. Ο Πολιτιστικούς και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας συμμετέχει στην εκδήλωση και θα αναβιώσει έθιμα της Αποκριάς με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και το γαϊτανάκι.
Είσοδος Ελεύθερη

3. Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στο Βέλου οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με κλόουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν σε ρυθμούς καρναβαλιού.
Είσοδος Ελεύθερη

4. Τέλος την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Στιμάγκας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Ο Χορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Στιμάγκας ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄ θα παρουσιάσει επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησε με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου με μεταπτυχιακό στη Λαογραφία κ. Παναγιώτη Χωρίκη βασισμένη σε αφηγήσεις των γερόντων-κατοίκων του χωριού.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος φέτος θα φιλοξενήσει το Χορευτικό – Πολιτιστικό Όμιλο ΑΣΩΠΙΑΣ ΄΄ΕΙΛΕΣΙΟΝ΄΄ όπου θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τους και θα δείξουν τα Αποκριάτικα Έθιμά τους.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν Σαρακοστιανά Εδέσματα καθώς και η παραδοσιακή φασολάδα.

Βάλτε τη μάσκα σας, τη στολή σας, την περούκα σας κι ελάτε να γιορτάσουμε την αποκριά...μας προσκαλεί και μας η δημοτική αρχή του Δήμου Βέλου Βόχας.