Ντέρμπι είπατε; Γράψτε λάθος...Ερυθρόλευκος περίπατος το "ντέρμπι" κορυφής!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας
(δείτε το  Video - κλικ στην εικόνα)
Ο "θρύλος" προελαύνει. στην κατάταξη με διαφορά έξι βαθμών από τον "Δικέφαλο του Βορρά" και 13 από τον τρίτο, Ατρόμητο, μετά από 11 αγωνιστικές. 
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν αφήνει κανέναν να του πάρει τα πρωτεία, αλλά στο πιο σπουδαίο ματς, εντός συνόρων, έκανε επίδειξη δύναμης. Ένα χορταστικό 4-0 και μια χορευτική εμφάνιση από τον ζογκλέρ Τζόελ Κάμπελ, σήκωσαν το Καραϊσκάκη στο πόδι...
Οι ερυθρολευκοι μετέτρεψαν το ντέρμπι κορυφής σε υγιεινό περίπατο  με σκόρερ τους Μήτρογλου (36΄), Σαβιόλα (60΄), Φουστέρ (74΄), Κάμπελ (80΄)
Ο Τζόελ Κάμπελ, ένας πραγματικός χορευτής, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.
Έκανε ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του και έγινε η κεντρική φυσιογνωμία του ντέρμπι, αφού συμμετείχε και στα τέσσερα γκολ (το τέταρτο το πέτυχε μόνος του) και το Καραϊσκάκη σηκώθηκε στο πόδι για να πανηγυρίσει ένα θρίαμβο.
Οι Θεσσαλονικείς έμοιαζαν χαμένοι πάνω στο χορτάρι...
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης (78΄Μασάντο), Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (64 ΄Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (78΄Μπονγκ)
ΠΑΟΚ (Στέφενς) Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ (70΄Νίνης), Τζιόλης, Στοχ (46 Ολίσε) Λούκας, Σαλπιγγίδης (64 Βούκιτς), Αθανασιάδης
========================================================================
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Εργοτέλης-Πανθρακικός 3-1, Βέροια-Καλλονή 0-3, Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1, Αρης-Παναθηναϊκός 0 - 2, Πλατανιάς- Απόλλωνα Σμύρνης 2-0 και ΠΑΣ Γιάννινα -ΟΦΗ 2-1.

Η αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης- Ξάνθη (19.30).