Θέματα που "ματώνουν" την κοινωνία της Κορινθίας - Νοσοκομείο Κορίνθου

Μετά τις εθνικές εκλογές του 2009 στο νοσοκομείο Κορίνθου τοποθετείται Πρόεδρος η κα Σκέπερς, επιστήθια φίλη της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Οι φήμες τη θέλουν να μένει πολλές φορές με τη Μαργαρίτα στην Αλμυρή. Λίγο καιρό μετά αρχίζουν εκατέρωθεν δηλώσεις μεταξύ της ίδιας και μερικών ιατρών, παραδοσιακών στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Μετά από πολλά δημοσιεύματα εναντίον της που κρατούν μήνες, η ίδια χαρακτηρίζει το Νοσοκομείο Κορίνθου "Ζωνιανά" (Οκτώβριος 2011). Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των γεγονότων από το νοσοκομείο υπάρχει μια συνεχής ροή παραπολιτικών σχολίων προς τα ΜΜΕ από το νοσοκομείο, μέχρι που αρχίζουν να γίνονται και διάφορες δηλώσεις που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα ανθρώπων από περιστατικά στο νοσοκομείο.
Στην κόντρα αυτή έλαβαν μέρος σχεδόν όλα τα παραδοσιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπήρχαν στο νοσοκομείο και φτάσαμε ακόμα και εκλογές του προσωπικού να εξελιχθούν σε ενδοπασοκικό πόλεμο για τον οποίο μου είναι τελείως αδιάφορο σαν πολίτη το ποιος επικράτησε ή θα επικρατήσει. Τον Μάρτιο του 2012, δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων (εκλεγμένου με το ΠΑΣΟΚ) και δημοτικού του συμβούλου (παραδοσιακού στελέχους του ΠΑΣΟΚ) εγκαλούσαν εκ νέου την κα Σκέπερς για τη διοίκησή της στο νοσοκομείο. Οι πολίτες που δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν όλο αυτό το "παιχνίδι", ανησυχούσαν για την κατάσταση του νοσοκομείου τους. Θα μπορούσαν όλοι αυτοί μαζί να πιουν έναν καφέ στην Αλμυρή στο κτήμα και να τα βρουν ...
Στις 30 Μαρτίου 2012 ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λέκκας, μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου, παραδοσιακό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θέτει θέμα εναντίον της κας Σκέπερς, της φίλης της Μ.Παπανδρέου και Προέδρου του νοσοκομείου και την κατηγορεί ότι εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντά της.
 Όλα αυτά κάνουν το γύρο των ΜΜΕ και δημιουργούν αλγεινή εικόνα για την κατάσταση του νοσοκομείου του νομού. Σε κάποια από αυτά τα δημοσιεύματα η Σκέπερς χαρακτηρίστηκε "ανήθικη" επειδή δεν στήριξε τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές !!
Φτάνουμε στα πρόσφατα. Μετά από όλα αυτά, εδώ και μερικές ημέρες ακούγεται έντονα (δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα) ότι η κα Σκέπερς θα απομακρυνθεί από τη θέση της, ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές.
Αντί αυτής προαλείφεται για τη θέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρώην υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία !!!!
Κανέναν δεν απασχολούν όλα αυτά και αν η επόμενη θα δικαιώσει το όλον ΠΑΣΟΚ του νοσοκομείου ...
Οι πολίτες ανησυχούν από αυτή τη γενική απαξίωση και παρακολουθούν εμβρόντητοι μια καθαρά πασοκική κόντρα...