Ευτυχώς που και σεις,με «Coca-Cola»...«Νοιάζεστε για την Υγεία μας»...

                                Η Coca-Cola  «Νοιάζεται για την Υγεία μας»!
Η χειραγώγηση του λαού μπορεί να γίνει θαυμάσια και με το αζημίωτο,μέσα από το χώρο της Υγείας,με την έννοια ότι περισσότεροι άνθρωποι, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις υποτιθέμενες «υπηρεσίες», θα κάνουν τα πάντα. Θα εκβιαστούν, θα κλείσουν τα μάτια, κ.λπ.
 Η Coca-Cola σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς,έρχεται να ανταποκριθεί,στις ανταποδοτικές της υποχρεώσεις,με «ενημέρωση»  υγείας ?...Ιδιαιτέρως των κατοίκων των περιοχών που εμφανίζουν υψηλά ποσοστά φτώχειας και ανεργίας!
Με ομάδα εκπαιδευμένων νοσηλευτών, επισκεπτών υγείας ,παρέχουν ενημέρωση για την σπουδαιότητα της πρόληψης και του ισορροπημένου τρόπου ζωής!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται με τους Γιατρούς του Κόσμου,που αποτελούν μια διεθνώς αναγνωρισμένη,Μη Κυβερνητική Οργάνωση. περισσότερα εδώ...
  Χαρακτηριστικό  δείγμα του τρόπου που αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα της ιατρικής φροντίδας,είναι η δήλωση του προέδρου  των Γιατρών του Κόσμου  Νικήτα  Κανάκη,ο οποίος  λέει:«Νιώθω πολύ άσχημα να προσφέρω την βοήθειά μου στο Πέραμα όπου και το Πολυϊατρείο και να μην ζητούν τη βοήθειά μου εδώ στον Χολαργό... »
Η πριμοδοτημένη εφαρμογή υλοποίησης αυτού του προγράμματος,συνολικά έχει επισκεφθεί 123 σχολεία σε 31 νομούς της Ελλάδας...
Η συγκεκριμένη  ΜΚΟ προμοτάρεται (εδω) απο το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που τελευταία φιλοξενήθηκε,στο Κιάτο...
Για να προμοτάρει,επίσης,με τον καλύτερο τρόπο άλλα ΜΚΟ κόλπα (εδώ) ,ώστε να ενισχυθεί το πρωτόκολλο συνεργασίας και με την προσχώρηση του Δήμου Κορινθίων...
Έχοντας ως στόχο την χειραγώγηση,του συνόλου των πολιτών του Νομού...
Στο δρόμο της στεγνής απεξάρτησης,ενδεχομένως με «Coca Cola»...που πάει με όλους και με όλα!
                                                 Όπως και το ΚΕΘΕΑ!
Που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τη θεατρική ομάδα «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» Μουλκίου Κορινθίας, τους συντελεστές της, καθώς επίσης το Δήμο Σικυωνίων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και τη Σικυώνια Σκηνή της Μηκώνης.