Με 35 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ του δήμου Σικυωνίων

 Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 27/12/2012 Ώρα 20:00

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε Τ Α Κ Τ Ι Κ H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα την 27-12-2012 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 8.00 μ. μ. σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών άρθρων του Ν. 3852/10 για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα:
Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης περί επιβολής τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για τους χρησιμοποιούντες, πωλητές και παραγωγούς, το χώρο της Λαϊκής Αγοράς Κιάτου.
Εκδοση Κανονιστικής απόφασης σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου.
Απευθείας μίσθωση ακινήτου πλησίον του σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου για εγκατάσταση αυτόματου σταθμού ενοικίασης ποδηλάτων.
Τροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους για δημιουργία και ενίσχυση πιστώσεων για την επάρκειά τους μέχρι τέλους της χρήσης.
Τροποποίηση προϋπολογισμού και Τεχν. Προγράμματος Οικον. Ετους 2012.
Αποδοχή επιπλέον ποσού από ΣΑΤΑ 2012, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.
Αποδοχή χρηματοδοτήσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών για καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Δήμου μας κατά την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαϊου και της 17ης Ιουνίου 2012.
Αποδοχή χρηματοδοτήσεων από ΥΠ.ΕΣ. για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων (ΣΑΤΑ 2012), τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού.
Επιμήκυνση διάρκειας αποπληρωμής χορηγηθέντων δανείων από το Τ.Π. & Δανείων, με περίοδο χάριτος και μείωση επιτοκίου κατά τη διάρκεια αυτής.
Διαγραφές χρεών διαφόρων Δημοτ. Τελών του Δήμου Σικυωνίων.
Έγκριση της αριθ. 84/2012 απόφασης της ΔΕΥΑΣ με τίτλο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή του τιμολογίου Ύδρευσης – Αποχέτευσης».
Έγκριση της αριθ. 95/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» με θέμα: «Τροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους για απόδοση κρατήσεων 1%, 4% και 8%».
Έγκριση της αριθ. 96/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» με θέμα: «Τροποποίηση προϋπολογισμού και ψήφιση πιστώσεων».
Εγκριση της αριθ. 102/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» με θέμα «Εγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2011».
Έγκριση της αριθ. 42/2012 απόφασης της ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ. με τίτλο: «Τροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους».
Ονοματοθεσία κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Παραδεισίου.
Επιχορήγηση πολιτιστικών Συλλόγων.
Οικονομική ενίσχυση αναξιοπαθούντων δημοτών μας.
Παραχώρηση χρήσης αυτοκινήτων του Δήμου στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Σικυωνίων.
Αμοιβή δικηγόρου για παράσταση στο τριμελές Διοικητικό Εφετείο Κορίνθου.
Ορισμός μέλους στην Επιτροπή καταλληλότητας για την εξεύρεση χώρου ανέγερσης 2ου Λυκείου Κιάτου.
Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.
Συμμετοχή του Δήμου στην 2η έκθεση «Ελληνική Παράδοση και Τουρισμός» 25-26-27 Ιανουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace Αθήνα.
Έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο « Διαχείριση των υδάτων της περιοχής Μεγάλου Βάλτου».
Διάλυση σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Μελέτη παρακολούθησης αντιπυρικής προστασίας δασών και διατήρηση φυσικού κάλλους Δήμου Φενεού»
Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Κατασκευή έργων υποδομής στην Π.Ε. Κανελλοπούλου – Σφαγεία», της αριθ. 61/2010 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Έγκριση 1ου ΑΠΕ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Δ.Κ. Κιάτου της αριθ. 12/2012 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Έγκριση 1ου ΑΠΕ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. καθώς και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου: «Επισκευή – Συντήρηση Δημοτικών Καταστημάτων Τ.Κ. Στυμφαλίας και Λαύκας», της αριθ. 26/2012 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Έγκριση 1ου ΑΠΕ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Ματίου», της αριθ. 61/2011 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Επισκευή – Συντήρηση κτιρίου πρώην Τροχαίας Δ.Κ. Κιάτου», της αριθ. 47/2011 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου με τίτλο: «Συντήρηση – Ανακαίνιση γηπέδου Ποδοσφαίρου Ανατολικής Τραγάνας Κιάτου», της αριθ. 20/2011 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου με τίτλο: «Δημοτική οδοποιϊα Δ.Κ. Κιάτου», της αριθ. 8/2012 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Σικυωνίων.
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου: «Επισκευή – συντήρηση Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Μεγάλου Βάλτου».
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση ακινήτου στο Ο.Τ. 37Α στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους, 28ης Οκτωβρίου και Κροκιδά στο Κιάτο του Δήμου Σικυωνίων.
Παραχώρηση χώρου στάθμευσης για άτομο με ειδικές ανάγκες, επί της οδού Κλεισθένους 69-71.

Ο Πρόεδρος
Λεονάρδος Αναστάσιος