"Πόλεμος" στο ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

 "Πόλεμος" στο ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ 
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν δημοσιεύματα που εμπλέκουν την Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ. Τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και η μητέρα του με οργισμένες δηλώσεις διαψεύδουν ότι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, ενώ το ΠΑΣΟΚ μέσω κύκλων του ζητά την αντικατάσταση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ που φέρεται ως πηγή των σχετικών πληροφοριών.
Η αναφορά του ονόματος της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού έγινε στην κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου, ο οποίος επικαλέστηκε μαρτυρία δύο διευθυντών του Σώματος κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο ΣΔΟΕ.
Συνεργάτες του κ. Στασινόπουλου επιμένουν ότι δόθηκε ένορκη κατάθεση στους οικονομικού εισαγγελείς, ότι έγινε σύσκεψη για τη λίστα Λαγκάρντ με 5-6 διευθυντές του ΣΔΟΕ και ότι ο Νίκος Λέκκας, διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ είχε τις πληροφορίες για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Από το περιβάλλον του Νίκου Λέκκα, το διαψεύδουν κατηγορηματικά, λέγοντας ότι ουδέποτε ειπώθηκε το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου. "Εάν είχε πληροφορίες, τότε θα τις μετέφερε στον Εισαγγελέα", λένε.
Δείτε (εδώ) το Video του  ALPHA