Ένοπλη χρυσαλήτικη Τ.Ο. στον Βόλο

Χρυσή Αυγή έδειξαν για δεύτερη φορά οι συλλήψεις των τριών εμπρηστών του ΑΤΜ της τράπεζας Κύπρου, που χθες τα ξημερώματα προσπάθησαν με μολότοφ να κάψουν την Τράπεζα Κύπρου στον Βόλο και όταν δεν το κατάφεραν έκαψαν ολοσχερώς το ΑΤΜ της τράπεζας.
Αναλυτικότερα, οι τρεις νεαροί, ηλικίας 21, 23 και 17 ετών, συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα λίγη ώρα μετά τον εμπρησμό του ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου κατά τη διαφυγή τους με μοτοσικλέτα και μοτοποδήλατο.
Πρόκειται αντίστοιχα για σπουδαστή ΙΕΚ στον Βόλο, φοιτητή του Μαθηματικού Θεσσαλονίκης που οι γονείς του μένουν στον Βόλο και μαθητή Λυκείου.
 Στην κατοχή τους (δείτε το video εδώ) βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, μπλούζα της Τοπικής Οργάνωσης Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, ανάλογο κασκόλ, φωτογραφίες του Χίτλερ, κουκούλες full face και περίστροφα!
Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα τις σχετικές φωτογραφίες.
Επιπλέον, μαζί με τους τρεις συλληφθέντες, ο ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου για συνέργεια στο αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς, λίγο πριν από την κατ' οίκον έρευνα που προβλέπεται, οι αστυνομικοί έπιασαν τον 45χρονο πατέρα του, έμπορο στο επάγγελμα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα που έδινε στη 43χρονη σύζυγό του δύο κουτιά με δύο εξάσφαιρα περίστροφα, ένα τυφέκιο με δύο κάνες και μία συσκευή με πέντε μεταλλικές βέργες καθαρισμού πιστολιού - τυφεκίου, με σκοπό να τα κρύψει.

Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, έκρηξη, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών.