Μια Καλλονή χάρμα ιδέσθαι!

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, το δεύτερο εκτός έδρας, πήρε η Καλλονή στο γήπεδο της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα με σκορ 1-3 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2013-2014.

Η Καλλονή πήρε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, εντυπωσιακό κατά διαστήματα και ειδικότερα μετά το 35' όπου ξεπέρασε την αρχική πίεση της αντιπάλου του.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 έχοντας από μία κλασική ευκαιρία η καθεμία στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Καλλονή μπήκε χωρίς άγχος, αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα και στο 53' ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με τον Γιώργο Μανούσο.
Ο Μυτιληνιός επιθετικός έπειτα από σέντρα του Ποντάνι βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ έκανε το 0-1 για την Καλλονή.
Έχοντας κεφάλι στο σκορ οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη έπαιξαν πιο ελεύθερα και εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που είχαν δημιουργηθεί στην άμυνα του Απόλλωνα.
Στο 66' η   Καλλονή κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λεάντρο Πίντο κάνοντας το 0-2 .
Με την επίθεση του Απόλλωνα να έχει εξουδετερωθεί από την υποδειγματική αμυντική λειτουργία της Καλλονής η επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων δημιουργούσε αρκετούς κινδύνους και σε έναν από αυτούς, στο 76', τριπλασίασε τα τέρματά της.
Ο Λεοζίνιο έβγαλε έξοχη ασίστ στον συμπατριώτη του Μαρσέλο και εκείνος με πανέμορφη λόμπα κρέμασε τον Τζόρβα και έκανε το 0-3.
Μείωσε για τον Απόλλωνα σε 1-3 ο Πετρόπουλος με πέναλτι.
Απόλλων Σμύρνης:  Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κόρμπος(56' Φαρινόλα), Αλβαρεζ, Γκουελα, Μπλαζεκ(40’ Μίνγκας), Εγκον (78' Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο (78’ Σιλιγαρδάκης ) , Φαρία, Λεοζίνιο (81' Περόνε), Χουάνλου, Μανούσος, Καζάκης (71’ Γκάσιτς)

Βαθμολογία
 1 Ολυμπιακός 12
 2 ΑΕΛ Καλλονής 9
 3 Π.Α.Ο.Κ. 9
 4 Αστέρας Τρίπολης 6
 5 Εργοτέλης 6
 6 Βέροια 5
 7 Πανιώνιος 5
 8 Πανθρακικός 5
 9 Skoda Ξάνθη 4
 10 Ατρόμητος Αθηνών 4
 11 Π.Α.Σ. Γιάννινα 4
 12 Παναθηναϊκός 4
 13 Παναιτωλικός 4
 14 Απόλλων Σμύρνης 3
 15 Ο.Φ.Η. 3
 16 Πλατανιάς Χανίων 3
 17 Λεβαδειακός 2
 18 Άρης 1