Όταν η Καλομοίρα... εκτέλεσε τον Εθνικό μας Ύμνο στις ΗΠΑ

Στο επίκεντρο των αντιδράσεων βρέθηκε η ομογενής τραγουδίστρια, Καλομοίρα Σαράντη, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης βρέθηκε στο «PPL Stadium» στη Φιλαδέφλεια των ΗΠΑ και λίγο πριν από τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο. Ωστόσο, η προφορά της και μερικά λαθάκια προκάλεσαν αντιδράσεις κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου και η ίδια έσπευσε να δηλώσει περήφανη για τη στιγμή αυτή.
Μάλιστα, η 29χρονη τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στη χώρα μας, μέσω τηλεπαιχνιδιού ριάλιτι, έδειξε να απολαμβάνει όλη αυτή τη γιορτή που έστησαν οι ομογενείς ακόμα και έξω από το γήπεδο, σουβλίζοντας αρνιά, με κλαρίνα και παραδοσιακούς χορούς.

Τώρα, όσο για τα… λαθάκια που έκανε, αντί να πει «χαίρε ω χαίρε λευτεριά», εκείνη είπε «χαίρε - χαίρε λευτεριά», ενώ κάποιες ακόμη λεξούλες τις πρόφερε με τον «δικό» της τρόπο.
Πάντως, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΠΟ, η Καλομοίρα απολαμβάνει κάθε επαφή με το ελληνικό στοιχείο και δεν το βάζει κάτω, όσα «στραβά» και αν της καταλογίσουν.

Πηγή:sports.in.gr