O (τηλε)ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναζητεί τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» στην Κόρινθο !

O (τηλε)ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναζητεί τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» στην Κόρινθο,γιατί ο Αλέξης είναι προσωπικός φίλος του  κ. Μαυρονάσιου,μας λέει η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος...
Συνηθισμένη πόζα του Αλέξη Κούγια
Τον  Αλέξη μέχρι τώρα τον έχετε συνηθίσει να “τη λέει” σε όλους, να μπουκάρει σε γήπεδα, να υπερασπίζεται δολοφόνους 15χρονων, να "πνίγει" μοντέλα, να περηφανεύεται για το ύψος του, να είναι νομικός συμπαραστάτης του Μπούκουρα κ.λ.π. 
Καιρός είναι να τον ξαναδούμε και  αφεντικό στη Μπαρτσα...μας έλειψε !!

Βέβαια το ενδεχόμενο επένδυσης του Κούγια σε μία ομάδα μη επαγγελματικών κατηγοριών προκαλεί έκπληξη εκτός και αν ο Αλέξης έχει βρει άλλο… δρόμο.
Να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Αλέξης , θέλοντας να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις,έπαιζε το γνωστό «σενάριο» με το ΑΦΜ του Πατραϊκού και όπου έβρισκε μικρόφωνο δήλωνε : «Πάω Καλαμάτα ή Αιγάλεω ή Σπάρτη»
Τελικά ,παρα τις αντιδράσεις των φιλάθλων,του "έκατσε" του Αλέξη να εκλεγεί  πρόεδρος του  Αιγάλεω,αλλά πριν ένα περίπου μήνα παραιτήθηκε  επικαλούμενος φόρτο εργασίας...

Διαβάζοντας  την τελευταία αποστροφή της ανακοίνωσης του  ΠΑΣ Κόρινθος καταλαβαίνει  κανείς ξεκάθαρα ότι ο Κούγιας έχει βάλει στο μάτι   την "Μπαρτσα" και ο Μαυρονάσιος είναι πρόθυμος να του κάνει το χατίρι...

Είναι τουλάχιστον απορίας άξιον ,με βάση τι είδους εχέγγυα θα παραδώσει ο  Μαυρονάσιος   την ομάδα στον Κούγια;...

Διαβάστε την  ανακοίνωση του  ΠΑΣ  Κόρινθος
“Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Παναχαϊκής και προσωπικός φίλος του πρόεδρου της ομάδας ΠΑΣ  Κόρινθος κ. Μαυρονάσιου από σήμερα 19-10-2014 συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ του ΠΑΣ Κόρινθος.Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν την Παρασκευή 17-10-2014 στη Κόρινθο και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου την προσεχή εβδομάδα στη Κόρινθο και θα παρουσιάσει τα πλάνα και τις θέσεις του για την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος"