Σοβαρή καταγγελία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κόρινθος 2006

Μερικά παιχνίδια μένουν στην ιστορία επειδή είναι σημαντικά...άλλα πάλι όπως το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Κορινθιακής πρωτεύουσας  μεταξύ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και της συμπολίτισσα του ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 ,που έγινε το Σάββατο απόγευμα στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου θα μείνουν στη μνήμη των φιλάθλων για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Όπως κατήγγειλε η φιλοξενούμενη ομάδα ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 τα μπουκάλια με το νερό που τους πρόσφεραν οι γηπεδούχοι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ήταν τρυπημένα με βελόνα !
Αμέσως η αποστολή των φιλοξενουμένων τα συγκέντρωσε και ενημέρωσε τον διαιτητή και  τον παρατηρητή του αγώνα και κάλεσε την αστυνομία να καταγγείλει την δολιοφθορά στα μπουκάλια με το νερό. 
Η Αστυνομία κατάσχεσε τα 22 από τα 24 μπουκάλια και κάλεσε τον πρόεδρο της ομάδας ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006Κορινθος 2006 κ. Δημήτρη Μπινιάρη στο Α.Τ Κορίνθου για να δώσει κατάθεση των γεγονότων. 
Μετά την λήξη του αγώνα ,που έληξε με ήττα των γηπεδούχων (0-2) μετέβησαν στο Α.Τ. Κορίνθου  ο Γενικός Αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Χρήστος Κεφάλας, ο παρατηρητής του Αγώνα κ. Δημήτρης Δημόπουλος και εκπρόσωποι των γηπεδούχων για να καταθέσουν την δική τους εκδοχή.
Σχηματίσθηκε δικογραφία και η προανάκριση συνεχίζεται...