Υπερπαραγωγή του ΟΤΕ για το Αστέρας – Ολυμπιακός!

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2013, ζωντανά και σε High Definition στον ΟΤΕ TV – Μετάδοση και από τον ΑΝΤ1.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας 2013, ολοκληρώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με τους φιναλίστ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό να αναζητούν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ΟΤΕ TV!

Αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20.30, στο ΟΤΕ Sport1HD, o τυπικά γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από έναν «μαραθώνιο» που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο 2012 με την προβολή 66 συνολικά αγώνων στις αθλητικές συχνότητες του OTE TV.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας 2012-2013, αναζητούν το ντάμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα της Αρκαδίας, η οποία κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η τηλεοπτική παραγωγή του OTE TV για τον τελικό, περιλαμβάνει 2 High Definition OB VAN με περισσότερες από 30 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 4 κάμερες super slow-motion, μακενιστικά συστήματα jimmy jib και super techno, ασύρματο και ενσύρματο σύστημα steady cam, σύστημα περιστρεφόμενης κάμερας low dolly, pitch view studio, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 85 άτομα προσωπικό, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που θα στηρίξουν τη μετάδοση του αγώνα.

Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει από τις 18.30 με pre-game εκπομπή και ζωντανές συνδέσεις από το ΟΑΚΑ με την Τρίπολη και το Πασαλιμάνι, την κορύφωση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας πλούσιο ρεπορτάζ, όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά το σπουδαίο αγώνα και στην post-game εκπομπή, όλα σε ποιότητα high definition.

Καλεσμένοι στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο του OTE TV στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι παλαίμαχοι παίκτες του Ολυμπιακού, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Αμανατίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Βλάχος και ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Την εκπομπή pre-game παρουσιάζει ο Γιώργος Θαναηλάκης με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο στον σχολιασμό, από τον αγωνιστικό χώρο οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας μεταφέρουν τον παλμό και το ρεπορτάζ, λίγο πριν την έναρξη του σπουδαίου αγώνα. Τον αγώνα περιγράφουν οι Αλέξης Σπυρόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Ακολουθεί αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και τις εκπομπές του OTE Sport 1HD:

Σάββατο 11.05.13
18.30 Pregame OTE Sport1HD
20.30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός OTE Sport1HD
22.30 Postgame OTE Sport1HD

Εικόνα και από τον ΑΝΤ1

Τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταδίδει απευθείας και ο ΑΝΤ1 σε ζωντανή σύνδεση από τον ΟΤΕ TV.

Λίγο πριν το κρίσιμο ματς, έρχεται ο Κυριακός Καψής στο pre game show και παρουσιάζει όλα τα τελευταία νέα μέσα από ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Κάλυψη και από τον NOVAΣΠΟΡ FM

Τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα καλύψει και ο NOVAΣΠΟΡ FM. Στην περιγραφή θα είναι οι Κώστας Μιαούλης και Τόλης Χριστοφοράκης και στο ρεπορτάζ οι Διονύσης Καππάτος, Σωτήρης Ταμπάκος και Χρήστος Οικονόμου.

Στο στούντιο από τις 20.00 έως τις 24.00 θα βρίσκεται ο Άρης Ασβεστάς. Αμέσως μετά ο Μάκης Διόγος 24.00-02.00 θα ανοίξει τις γραμμές στους ακροατές.