«Την άκουσα να πεθαίνει» – Οι τελευταίες στιγμές πριν τον θάνατο της Μέριλιν

Φάκελοι που ρίχνουν φως στο μυστήριο της τελευταίας νύχτας της Μέριλιν Μονρόε βγήκαν στην επιφάνεια, καθώς η σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, αλλά και με τον μικρότερό αδερφό του, Μπόμπι, επανέρχονται στο προσκήνιο, 51 χρόνια μετά τον θάνατό της.
 Έγγραφα που ανήκαν στον Φρεντ Ότας, έναν από τους πιο φημισμένους ντετέκτιβ του Χόλυγουντ, ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από την κόρη του, Κολίν, σε αποθηκευτικό χώρο, στα προάστια του Λος Άντζελες.
Σύμφωνα με τον Ότας, που έφυγε από τη ζωή το 1992, η Μονρόε είχε σχέση με και με τα δύο αδέρφια Κένεντι, και παραπονιόταν πως «δινόταν» από τον έναν στον άλλον «σαν ένα κομμάτι κρέας».
Ο Ότας, που είχε εγκαταστήσει κοριούς στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού, είχε ανακαλύψει, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πάντα για τη ζωή της Μέριλιν,ενώ είχε φτάσει στο σημείο να ακούσει την ηθοποιό να συζητάει με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο στο κρεβάτι!
Εξάλλου, όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter» που δημοσιοποιεί τα έγγραφα, λίγο πριν τον θάνατό του, ο ντετέκτιβ είχε δηλώσει: 
Ο διάσημος ντετέκτιβ του
Χόλυγουντ, Φρεντ Ότας.
«Μπορώ να σας πω τα πάντα για τη σχέση της Μονρόε με τον Κένεντι, αλλά δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να περιγράψω τί γίνεται και στο κρεβάτι τους». 
 Στις σημειώσεις του, ο Ότας αναφέρει: «Άκουσα τη Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει».
Τη συγκεκριμένη κασέτα την ηχογράφησε στις 5 Αυγούστου 1962, όταν η ηθοποιός είχε έναν από τους πιο έντονους καβγάδες με τους Κένεντι, όπου και φώναξε πως τη μεταχειρίζονται «σαν ένα κομμάτι κρέας».
Οι σημειώσεις διαβάζουν: «Ούρλιαζε με όλη της τη δύναμη και εκείνοι (Κένεντι) προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν».
«Είναι στο μπάνιο, και ο Μπόμπι παίρνει το μαξιλάρι και της πλακώνει το πρόσωπο επάνω στο κρεβάτι για να μην την ακούν οι γείτονες.
Τελικά σταμάτησε να φωνάζει και εκείνος προσπάθησε να φύγει όσο πιο γρήγορα από εκεί μέσα».
Ο Ότας διαπίστωσε αργότερα ότι εκείνη τη νύχτα, η Μέριλιν Μονρόε είχε φύγει από τη ζωή. 
πηγήKoolNews: