Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Πέλοπας

 Εύκολο απόγευμα για τον Πέλοπα που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη,στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Κορινθίας.


Η ομάδα του Κιάτου χάριν στα  γκολ που πέτυχαν οι Κλεμπετσανης , Μιχαλοπουλος και Κατσιαπης επικράτησε επί της συμπαθούς ομάδας του Πανσολυγειακού με 3-0 
Η άλλη ομάδα του Κιάτου,η Αναγέννηση πήρε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά... ελέω  Σαρωνικού.Ο Σαρωνικός παραιτήθηκε από την αναμέτρηση και όλα δείχνουν πως δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, καθώς αν δεν προσέλθει και την 3η αγωνιστική, αυτόματα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.
Στους άλλους αγώνες της κατηγορίας πέντε ομάδες ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους, μετά τη σημερινή 2η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας και οδηγούν πλέον, την κούρσα με συγκομιδή 6 βαθμών.
Ο ΑΟ Λουτράκι πέρασε δύσκολα (0-1) από το Χιλιομόδι με γκολ του Μίχα στο φινάλε, σε ένα ματς που ο Ατρόμητος έχει παράπονα απ' την διαιτησία του Δασκαλόπουλου, ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι λύγισαν και τον Κύψελο με 1-0.

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επικράτησε 3-0 του Πανκαμαριακού, ο Παννεμεατικός με γκολ του Μυργιώτη νίκησε 1-0 τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ τις νίκες της διπλασίασε και η Θύελλα Πετρίου με το 0-3 κόντρα στο Σπαθοβούνι.

Τέλος η Ελλάς πέρασε με 1-3 από το Ξυλόκαστρο επί του Ηρακλή.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΚΥΨΕΛΟΣ 1-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 3-0
ΠΕΛΟΠΑΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 3-0
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 0-3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 1-0
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0-3 α.α.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 1-3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1

Βαθμολογία
1. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 6
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. 6
3. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 6
4. ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 6
5. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 6
6. ΠΕΛΟΠΑΣ 3
7. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 3
8. ΠΑΝΚΜΑΡΙΑΚΟΣ 3
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. 3
10. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 3
12. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. 0
13. ΚΥΨΕΛΟΣ 0
14. ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0
15. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 0
16. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -4