Εικόνες "ποδοσφαιρικής" αγριότητας στην Κρήτη

50 άτομα χτυπούσαν στο κεφάλι 47χρονο οπαδό του Εθνικού! 
Με εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο ο άτυχος 46χρονος οπαδός του Εθνικού
- Δάρθηκε άγρια στο κεφάλι από οπαδούς του Ηροδότου, δεν φέρει ίχνη κακώσεων στο υπόλοιπο σώμα
- Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται κλινικά νεκρός
- Προσπάθειες να μεταφερθεί από το Βενιζέλειο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο
- Συνελήφθη ένας 27χρονος, έγιναν 20 προσαγωγές
Άλλη μια μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο που συνοδεύεται από «οργή» των υπευθύνων και «ευχές» το φαινόμενο της βίας να εξαλειφθεί από τα ελληνικά γήπεδα. Άλλη μια μέρα υποκρισίας και κροκοδείλιων δακρύων…
Καμία ευχή, καμία οργή, καμία δήλωση δεν θα αλλάξει τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, στον αγώνα για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Εθνικό.
Τίποτα δεν θα αλλάξει την άγρια δολοφονική, γιατί αυτό ήταν, επίθεση που δέχτηκε ο 46χρονος Κώστας Κατσούλης, οπαδός του Εθνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μερίδα οπαδών του Ηροδότου αποφάσισε να μπει στην κερκίδα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Εθνικού, ο 46χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια στο κεφάλι από 50 άτομα.
Δεν φέρει πουθενά αλλού στο σώμα του εμφανή τραύματα, όπως αναφέρει και το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μόνο στο κεφάλι. Η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη από τους γιατρούς έδειξε ότι βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης ανευρύσματος.
Αμέσως μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ξεκίνησαν οι προσπάθειες για να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείου της Αθήνας για να γίνει μια ακόμη προσπάθεια να σωθεί η ζωή του.
Στα επεισόδια τραυματίστηκε κι ένας 37χρονος άνδρας, που μεταφέρθηκε επίσης στο Βενιζέλειο, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Κι εκείνος δέχτηκε κάταγμα το κεφάλι και φέρεται να έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.
Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε 20 προσαγωγές και τη σύλληψη ένος 27χρονου που αναγνωρίστηκε για συμμετοχή στα επεισόδια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΕ